Zatražite ponudu
Naslovna

Naš ukus samo rijedak dojam bira

Najbolji catering

catering.hr

Okuse za Vas pripremamo, razvijamo i s njima rastemo već punih 15 godina.
Vi se osjećate bezbrižno dok mi pripremamo buffet catering za vaših dvadesetak uzvanika, elegantanu večeru za stotinjak ili tematski cocktail party za tisuću uzvanika.

Ponosimo se našom stručnosti, posvećenosti detaljima i kvaliteti u svakoj fazi izvedbe potpunog catering iskustva vaših uzvanika.
Vašu maštu pretvaramo u stvarnost.

Više

AG-Catering--001-4

O nama 2

Moderan catering

AG Catering

Kontinurirano pratimo najnovije gastronomske trendove i kreiramo catering jelovnike koji teže postizanju potpunog užitka. Posebnu pažnju pri pripremi jela posvećujemo godišnjem dobu i sezonskoj ponudi jela te podrijetlu korištenih namirnica.

Više

O nama 3

Snažan catering

AG Catering

Ljubaznost, osmjeh na licu i susretljivost ono je što Vi i Vaši gosti primjećujete, a iza svega stoji AG Catering tim uigranih profesionalaca i voditelj s 15 godina iskustva u cateringu.

Naš vozni park s novim, modernim vozilima s temperaturnim režimom, podržava dostupnost cateringa u svakom kutku Lijepe Naše, gdje god vi to poželite.

Ponosni smo i na certifikate koji su zadovoljeni u svim procesima našeg rada: HACCP sustav ; ISO 9001:2008 ; ISO 22000:2005.

 

Zatražite ponudu

 

  O nama 4

  Referentna lista

  AG korisnici

  Među brojnim održanim događanjima posebno bi izdvojili organizaciju cateringa u Hypo centru (Tom Peters- 1600 uzvanika; Basler osiguranje-1000 uzvanika), Michael Porter u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u organizaciji tjednika Lider i veleučilišta Vern(2500 uzvanika), Dan zaposlenika Plive (2000 uzvanika), Svjetsko veslačko prvenstvo za veterane (3500 natjecatelja).

  Nismo opterećeni veličinom. S jednakom strašću i kvalitetom napravit ćemo vrhunski catering za pet najboljih prijatelja na obronku brda s prekrasnim pogledom kao i prigodni catering za vaš poslovni domjenak.

  Referentna lista